Η καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα με υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο

Κατά κανόνα, οι περισσότεροι από εμάς, όταν μιλάμε, πιθανώς σκεφτόμαστε τα προϊόντα των μεγάλων καλλυντικών εμπορικών σημάτων όπως Gerovital, Clinique, Bioderma, Vichy, Bioliv, Avene ή Loreal, καθόλου φυσικά προϊόντα, κρέμες βασισμένες σε συνδυασμούς 100% φυσικά συστατικά. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή για εσάς, ώστε μετά τη χρήση της κρέμας ρυτίδων που έχετε επιλέξει να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.



Προκειμένου να προτείνουμε τις καλύτερες κρέμες κατά των ρυτίδων, πραγματοποιήσαμε μια εντατική εργασία τεκμηρίωσης στην οποία μελετήσαμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με περίπου 18 θεραπείες κατά των ρυτίδων και αντιγήρανσης. Ως αποτέλεσμα αυτής της τεκμηρίωσης, έχουμε αφήσει μια λίστα με 3 προϊόντα που ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις μας και τα οποία, αυτήν τη στιγμή, πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας προτείνουμε με πλήρη εμπιστοσύνη.



Σε αυτό το άρθρο:



Επιλέγοντας αυτές τις 3 φυσικές καλλυντικές θεραπείες, έχουμε λάβει υπόψη πολλές πτυχές που θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο. Τα κύρια κριτήρια επιλογής συνίσταντο στο πού ήταν διαθέσιμα, στις απόψεις των χρηστών και στις μαρτυρίες τους από διαφορετικά φόρουμ, τη θεραπευτική φόρμουλα, τα ενεργά συστατικά της κρέμας, τις διαθέσιμες προσφορές τιμών, τον ελάχιστο χρόνο για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων. καθώς και την πιθανότητα αρνητικών παρενεργειών.



Οι καλύτερες αντιρυτιδικές κρέμες με ανυψωτικό αποτέλεσμα



Μια καλή αποτελεσματική κρέμα ρυτίδων, κατά τη γνώμη μας, πρέπει απαραίτητα να εγγυηθεί ένα σύνθετο θεραπευτικό αποτέλεσμα, με ένα ευρύ φάσμα ενεργειών, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα όλων των ηλικιών.



Είναι πολύ σημαντικό η θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος να προσφέρει απόλυτη προστασία έναντι της βλαβερής επίδρασης των ακτίνων UV και των τοξικών στοιχείων στο περιβάλλον, ενώ θρέφει το δέρμα και διασφαλίζει ένα βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να έχουν μεγαλύτερη ισχύ διείσδυσης, ώστε η δράση της κρέμας σε βαθιές ρυτίδες να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική.



Παρακάτω θα βρείτε 3 κρέμες ρυτίδων που πληρούν όλα αυτά τα κριτήρια επιλογής και τις οποίες προτείνουμε στους αναγνώστες μας.



Goji Cream


Η κρέμα Goji είναι μια αντιρυτιδική κρέμα προσώπου βασισμένη σε μια καινοτόμο φόρμουλα δράσης, με 100% φυσική σύνθεση. Η Goji Cream προσφέρει μια σύνθετη και αποτελεσματική θεραπεία κατά της γήρανσης, δρα βαθιά στις ρυτίδες, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα ανύψωσης ανυψώνοντας τις γραμμές του προσώπου και αποκαθιστώντας το περίγραμμα.



Το κύριο δραστικό συστατικό της κρέμας είναι το εκχύλισμα φρούτων goji. Αυτό το ενεργό συστατικό έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, που εγγυάται διπλή δράση στο δέρμα: μεγαλύτερη προστασία από τις ακτίνες UV και διέγερση των διαδικασιών σύνθεσης κολλαγόνου.



Εκτός από τη διεγερτική επίδραση στην παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα του προσώπου, αυτή η ουσία υπάρχει επίσης στη σύνθεση της κρέμας, έτσι ώστε το δέρμα να επωφελείται από ένα συμπυκνωμένο θεραπευτικό αποτέλεσμα και ένα βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης κατά τη διάρκεια της ημέρας. / p>

Όσον αφορά την τιμή της κρέμας ρυτίδων Goji Cream, σας συνιστούμε να παραγγείλετε την κρέμα απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή λόγω αυτής της επαναστατικής θεραπείας αναζωογόνησης. Προσοχή, ωστόσο, η μείωση κατά 50% στην τιμή παραγωγής ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.



Μια πλήρης θεραπεία θεραπείας διαρκεί 30 ημέρες, κατά τη διάρκεια της οποίας η κρέμα Goji πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά, συνιστάται δύο φορές την ημέρα για μέγιστο αποτέλεσμα. Πριν από την εφαρμογή της θεραπείας, το πρόσωπο πρέπει να καθαριστεί από ακαθαρσίες με τη βοήθεια αφαίρεσης μακιγιάζ.



Εκτός από το εκχύλισμα φρούτων goji και το κολλαγόνο, περιλαμβάνονται ο μπλε πηλός, το αλγινικό νάτριο, η βεταΐνη και τα αιθέρια έλαια. Για την επεξεργασία των συστατικών, χρησιμοποιείται μια ειδική μέθοδος έτσι ώστε στην τελική σύνθεση της κρέμας να υπάρχει ένα μέγιστο επίπεδο συγκέντρωσης βιοδραστικών ουσιών.



Bioretin


Η κρέμα Bioretin είναι μια αντιρυτιδική κρέμα με λάδι αβοκάντο που βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος και στην αποκατάσταση της ομαλής και λεπτής εμφάνισης. Παρόμοια με τη θεραπεία με Goji Cream και Bioretin, παρέχει μια ισχυρή διεγερτική επίδραση στην παραγωγή κολλαγόνου στα κύτταρα του δέρματος του προσώπου.



Εκτός από τη βελτίωση της διαδικασίας έκκρισης του κολλαγόνου, το έλαιο αβοκάντο παρέχει στο δέρμα σημαντική παροχή θρεπτικών ουσιών και βιταμινών όπως βήτα καροτίνη, λεκιθίνη, πρωτεΐνες και βιταμίνες Α, Δ και Ε.



Επειδή οι βιοδραστικές ουσίες στην κρέμα Bioretin είναι ενεργές 24 ώρες την ημέρα, η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί μία φορά την ημέρα. Ωστόσο, εάν θέλετε να επιτύχετε ένα συμπυκνωμένο θεραπευτικό αποτέλεσμα, μπορείτε να εφαρμόσετε την κρέμα δύο φορές την ημέρα, μία φορά το πρωί και μία φορά το βράδυ.



Το υαλουρονικό οξύ στη σύνθεση κρέμας παρέχει σε αυτήν τη θεραπεία μια πολύ αποτελεσματική εμβάθυνση των ρυτίδων. Η κρέμα βοηθά στη μείωση των βαθιών ρυτίδων και της μακροχρόνιας εξάλειψης των λεπτών γραμμών και των γραμμών έκφρασης, μιμητικών ρυτίδων. Εκτός από το υαλουρονικό οξύ και το λάδι αβοκάντο, η σύνθεση της κρέμας Bioretin κατά των ρυτίδων περιλαμβάνει επίσης το έλαιο αργάνης και τη γλυκερίνη.



Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κρέμας Bioretin στα φαρμακεία της Ελλάδας, μπορείτε να δοκιμάσετε το φαρμακείο Mea Farma, αλλά τα αποθέματα είναι πολύ χαμηλά τις περισσότερες φορές. Μια πολύ φθηνότερη επιλογή, είναι σε προωθητική τιμή.



Bluronica


Η αντιρυτιδική κρέμα Bluronica είναι μια καινοτόμος αντιρυτιδική θεραπεία εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, η οποία δίνει στο δέρμα σφριγηλότητα, ελαστικότητα και ένα βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης. Εκτός από το υαλουρονικό οξύ, το Bluronica περιέχει επίσης εκχύλισμα βακκίνιων, εκχύλισμα βλενένας, γλυκερόλη και εκχύλισμα ρητίνης αίματος δράκου.



Αυτό εγγυάται μια πολύπλοκη θεραπευτική δράση με τριπλή δράση: ενυδάτωση, διατροφή και αναγέννηση. Η γλυκερόλη παρέχει μεγαλύτερη δύναμη διείσδυσης των βιοδραστικών ουσιών, ενώ το εκχύλισμα βακκινίων διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου στα κύτταρα του δέρματος του προσώπου.



Το εκχύλισμα ρητίνης αίματος του Dragon βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Η σε βάθος δράση για τις ρυτίδες μεταφράζεται στη μείωση τους με έναν σαφώς ορατό τρόπο, παρέχοντας παράλληλα μακροπρόθεσμα θεραπευτικά οφέλη.



Η Bluronica είναι, από 30, 40, 55, 60 και έως 65.



Η ενυδατική και θρεπτική δράση των ενεργών συστατικών της κρέμας διασφαλίζει την επιταχυνόμενη αντικατάσταση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και την ταχεία αναγέννηση των ανώτερων στρωμάτων του δέρματος. Ως εκ τούτου, το δέρμα ανακτά την λεπτή και λεία υφή του που οδηγεί σε αναζωογονητική εμφάνιση.



Ακόμα κι αν η ελαστικότητα του δέρματος υποφέρει με την ηλικία, οπότε από κάποιο σημείο ο σχηματισμός ρυτίδων είναι αναπόφευκτος. υπάρχουν
αλλά ορισμένες μέθοδοι ή λύσεις για να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε την εμφάνιση ρυτίδων και την εμφάνισή τους.



Από διατροφική άποψη, οι τύποι τροφίμων που σας ωφελούν και έχουν αντιρυτιδική δράση είναι τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C, τροφές πλούσιες σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τρόφιμα πλούσια σε β-καροτένιο και τρόφιμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. και εξευγενισμένοι υδατάνθρακες.



Άλλες πτυχές που μπορούν να επηρεάσουν τη γήρανση του δέρματος του προσώπου είναι η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα, ο χαοτικός τρόπος ζωής που στερείται ανάπαυσης ή ο ύπνος ομορφιάς που δεν είναι μύθος αλλά επιστημονικά αληθινή αλήθεια. αποδεδειγμένο.



Κύρια πλευρική γραμμή



Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες που περιέχονται στα άρθρα του πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τη διαβούλευση από γιατρό. Μερικά άτομα που αναφέρονται στα άρθρα του ιστότοπου έχουν βιώσει εξαιρετικά αποτελέσματα: όπως και οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, το ίδιο και τα αποτελέσματα. Η Premioterna.it δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την ακρίβεια, την πληρότητα ή τις πληροφορίες που παρέχονται: εξετάζουμε προϊόντα των οποίων δεν είμαστε ούτε οι παραγωγοί ούτε οι άμεσοι προμηθευτές, σε περίπτωση προβλημάτων σχετικά με τα προϊόντα που εξετάζονται, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή ή τον προμηθευτή.