Φυσική θεραπεία για τα εντερικά παράσιτα - τιμή, απόψεις, φαρμακείο

Αν και η μόλυνση του εντερικού παρασίτου ή του ελμινθίου είναι σχετικά εύκολη, τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες, συχνά δεν παρατηρείται επειδή τα συμπτώματα που προκαλούνται είναι πολύ ήπια στην πρώτη φάση και αυξάνουν την ένταση καθώς αυξάνεται ο αριθμός των παρασίτων εντερικά παράσιτα στο παχύ έντερο.


Η φαρμακευτική αγωγή για τα εντερικά παράσιτα, αν και έχει εξαιρετική θεραπευτική δράση, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες, όπως έμετο, κοιλιακό άλγος, ναυτία, διάρροια κ.λπ. Κατά συνέπεια, μια λιγότερο επιθετική θεραπευτική παραλλαγή με το σώμα, αλλά με θεραπευτική δράση επικεντρωμένη σε παρασιτικούς οργανισμούς είναι, θεραπείες που βασίζονται σε φυσικά συστατικά, τα οποία δεν παράγουν αρνητικές παρενέργειες και συνήθως δεν έχουν αντενδείξεις για χρήση. / p>

Σε αυτό το άρθρο:


Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σας παράσχει όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες φυσικές θεραπείες, αποτελεσματικές εναλλακτικές λύσεις για τις θεραπείες με φάρμακα, ώστε να έχετε καλύτερη γνώμη καθαρίστε ποια επιλογή είναι κατάλληλη για εσάς ή το παιδί σας.


Οι καλύτερες φυσικές εναλλακτικές λύσεις για τη θεραπεία φαρμάκων για εντερικά παράσιτα και σκουλήκια


Προκειμένου να σας προτείνουμε πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για λοιμώξεις από ελμίνθους, πραγματοποιήσαμε έντονη ερευνητική εργασία που περιελάμβανε λεπτομερή ανάλυση 8 φυσικών θεραπειών για την παράσιτο, από τις οποίες επιλέξαμε 3 προϊόντα που πληρούν τα κριτήρια επιλογής μας. Λάβαμε υπόψη διάφορες πτυχές, όπως την τιμή της θεραπείας, τα βιοδραστικά συστατικά του θεραπευτικού τύπου, την ευκολία της θεραπείας, τη διαθεσιμότητα στα φαρμακεία στην Ελλάδα, καθώς και τις απόψεις ειδικών για αυτά τα προϊόντα.


Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για καθεμία από τις 3 θεραπείες που προτείνουμε και συνδέσμους προς τους ιστότοπους του κατασκευαστή.


Bactefort


< / P>

Το Bactefort είναι μια φυσική θεραπεία για τα εντερικά παράσιτα, με τη μορφή σταγόνων, που βασίζεται σε έναν μοναδικό και καινοτόμο συνδυασμό 100% φυσικών συστατικών, με πολύ ισχυρές αντι-ελμινθικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.


< p> Είναι μια θεραπεία που συνιστούμε ιδιαίτερα στα παιδιά γιατί, με τη μορφή σταγόνων, είναι πολύ πιο εύκολο να χορηγηθεί από τις θεραπείες με τη μορφή χαπιών.


Η φόρμουλα Bactefort οδηγεί στο σχηματισμό ενός εχθρικού περιβάλλοντος για παρασιτικούς οργανισμούς, ενώ σταματά το a mmollo. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται μια πλήρης θεραπευτική δράση που οδηγεί στην ταχεία καταστροφή των παρασίτων και την εξάλειψή τους από το έντερο.


Η περίοδος θεραπείας είναι 30 ημέρες, κατά τη διάρκεια της οποίας η θεραπεία λαμβάνεται μία φορά ανά μέρα. Η δοσολογία περιλαμβάνει την αραίωση 30 σταγόνων Bactefort σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Το προκύπτον ποτό έχει μια γλυκιά γεύση, πολύ εύκολο στην κατανάλωση. Συνιστάται να κάνετε τη θεραπεία πριν φάτε.


Ένα από τα βασικά είναι το εκχύλισμα σπόρου κολοκύθας που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αγγούρι. Η κουκουρβιτίνη είναι μια βιοδραστική ουσία με αντιελμινθικές ιδιότητες και η οποία έχει εξαιρετικά επιθετική δράση σε παρασιτικούς οργανισμούς που έχουν προσβάλει το έντερο.


Ως κόστος, απευθείας από τον ιστότοπο του κατασκευαστή, όπου οι αγοραστές Η Ελλάδα επωφελείται από μια επιπλέον έκπτωση 50% στην τιμή παραγωγού Bactefort.


Detoxic


< p> Τα φυσικά αποτοξινωτικά χάπια παρέχουν γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία κατά των παρασίτων, εξαλείφοντας τα κύρια συμπτώματα της ελμινθικής λοίμωξης από τις πρώτες ημέρες της θεραπείας. Όσον αφορά τις σταγόνες Bactefort, βασίζεται σε 100% φυσική σύνθεση, φυτικά εκχυλίσματα που προσφέρουν πολλά θεραπευτικά οφέλη.


Τα κύρια δραστικά συστατικά που αποτελούν τη βάση της φόρμουλας Detoxic δράσης είναι: εκχύλισμα βάμμα, εκχύλισμα ουράς αρουραίου, εκχύλισμα σκόνης γαρύφαλλου, εκχύλισμα φύλλων Centella asiatica, εκχύλισμα φρούτων με εκχύλισμα Phyllanthus, εκχύλισμα Apium tombolens και εκχύλισμα μακράς ρίζας κουρκούμης.


L Το εκχύλισμα σκόνης γαρίφαλου είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Επιπλέον, αυτό το συστατικό εξασφαλίζει καταστροφική δράση στους παρασιτικούς οργανισμούς, εξουδετερώνοντας τους πολύ γρήγορα. Το εκχύλισμα ρίζας κουρκούμης είναι ένα άλλο δραστικό συστατικό με πολύ σημαντικό ρόλο, δηλαδή την τόνωση της διαδικασίας επούλωσης μόλις τα παράσιτα έχουν εξαλειφθεί. Βοηθά στην αντιστροφή των τοξικών επιδράσεων που έχουν τα παράσιτα στους ιστούς μέσα στο έντερο. Τα αποτοξινωτικά χάπια δεν έχουν αντενδείξεις για χρήση και δεν προκαλούν αρνητικές παρενέργειες στο σώμα.


Germitox


Η τρίτη φυσική θεραπεία που προτείνουμε ονομάζεται Germitox και είναι επίσης ένα προϊόν που μοιάζει με χάπι, όπως και το Detoxic. Ως τιμή, είναι η πιο προσιτή θεραπεία ως προς το κόστος. Κατά τη δημοσίευση αυτού του άρθρου στον ιστότοπο του κατασκευαστή μπορείτε να επωφεληθείτε από μια ειδική τιμή, χαμηλότερη από αυτήν των φαρμακείων.


Τα χάπια Germitox έχουν μια μοναδική σύνθεση, η οποία περιλαμβάνει 5 100% φυσικά, πλούσια συστατικά βιοδραστικών ουσιών με εξαιρετικά συμπυκνωμένες αντιβακτηριακές και αντιελμινθικές ιδιότητες.


Η περίοδος θεραπείας διαφέρει από παιδιά σε ενήλικες. Η περίοδος θεραπείας σε περίπτωση μόλυνσης σε παιδιά είναι 20 ημέρες και σε ενήλικες 30 ημέρες. Πάρτε μια κάψουλα Germitox μία φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.


Τα δραστικά συστατικά του είναι: θυμάρι λάδι, εκχύλισμα μαύρου σκόρδου, εκχύλισμα γυαλιού, κόκκινα φύκια και γαλλικά φύκια.


Παρόλο που διαφορετικοί τύποι ελμινθών προκαλούν διαφορετικά συμπτώματα, υπάρχει ένας αριθμός κοινών συμπτωμάτων που μπορεί να εμφανιστούν στις περισσότερες περιπτώσεις εντερικού παρασίτου, ανεξάρτητα από τον τύπο του εντερικού παρασίτου που υπάρχει στο έντερο, το οξυγόνο, το λεμφαδένα, τη ταινία , στη giardia.


Τα κύρια συμπτώματα που προκαλούνται από τη μόλυνση από ελμινθία αναφέρονται παρακάτω:


Στην περίπτωση εντερικών παρασίτων σε παιδιά, ενδέχεται επίσης να εμφανιστούν τα ακόλουθα συμπτώματα:


Αν και οι θεραπείες που προτείνονται παραπάνω παράγουν ένα συμπυκνωμένο ανοσοπροστατευτικό αποτέλεσμα, για την αποτροπή εντελώς της πιθανότητας επαναμόλυνσης με κατάποση εντερικών παρασίτων αυγών ή προνυμφών από διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού ή του εσώρουχου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχετε καθαρό θεία γενικός όλων των καταλυμάτων.